kisiel02 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Mam zamiar wymienic płyte głowna i procka na athlona, doradzcie co najlepiej kupic, mam zamiar wydac około 900 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 1. Procek athlon 1700+ z dobrej serii 2.ABIT na nf2 z S-ATA 3. szukaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Ewentualnie Epox8rda+ :] i bartonka 2500+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 myslałem o asusie a7n8x deluxe i athlonie 2000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja bym był za pomysłem Fumfela, bo jest tanszy :), za eszte kasy bym dolozyl do leprzej karty graficznej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 myslałem o asusie a7n8x deluxe i athlonie 2000 no to zle myslales :twisted: barton 2500+ do tego abit albo epox na nforce2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 ja bym był za pomysłem Fumfela, bo jest tanszy :), za eszte kasy bym dolozyl do leprzej karty graficznej :) Albo na piwo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ewentualnie Epox8rda+ :] i bartonka 2500+ jak dlamnie optymalna konfiguracja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 1. Procek athlon 1700+ z dobrej serii 2.ABIT na nf2 z S-ATA 3. szukaj!!! dokładni, ale proponuje zaznajomic się z opcją szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...