pyszczeq Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam mam taki problem. Niektóre gry i programy wyłączaja mi sie podczas pracy. Sa to np. CS, PLANTS VS ZOMBIES GTA SA. Nie wiem w czym tkwi problem. Rejestr czyszczony, dysk defragmentowany antyvir jest. Pomocy. Zaczęło sie to dosc nagle. GTA sie juz wogole nie wlacza. W planty troche pogram i windows nagle a aplikacja wylaczona. ADM SEMPRON 2200+ GT 730 PALIT ASROCK K7VT4A+ ZASILACZ JAKIŚ badziew Jak dana aplikacja sie wylaczy ekran lekko 2 razy mignie i cos "syknie" w słuchawkach lub glosnikach. Dodam, ze system pracuje jak nalezy update jest i wogole cacy.Zaczelo sie od bf 4 miechy temu ale wywalilem go widze ze problem powieksza sie coraz bardziej. Moze ktos cos podpowiedziec? albo programy zeby naprawic ewentualne bledy systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2010 (edytowane) Może masz jakiś dziadowski, przerobiony system operacyjny? Jak kształtują się temperatury karty graficznej i procesora? Sprawdź podzespoły na innym zasilaczu. Edytowane 24 Grudnia 2010 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...