Hektor... Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam Od razu mówię o co chodzi. Płyta główna Lanparty DK P55 T3eH9 Zasilacz Seasonic M12II-520W Bronze Obudowa Gladius 800 I nie wiem co i jak podłączyć. Zacznijmy od kabli od panel obudowy, a więc 1) Power SW 2)Reset SW 3)Power LED + i Power Led - 4)USB 5)Sata 6)HDD LED 7)AC'97 8)HD AUdio 9) wtyczki od obu wentylatorów (seryjnie z obudową) Teraz zasilacz: Złącze 24 pin już podłączyłem, tak samo jak 8 pin. Z zasilacza wychodzą jeszcze 2 złącza 4-pinowe.(ale myślę, że są one do stacji dysków- może się mylę) Bardzo bym Was prosił o pomoc. Dołączam zdjęcie płyty. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Pies zjadł instrukcję? I jakoś nie widzę 2x 4pin PS. Gratuluje kupowania DFI nie mając praktycznie żadnej wiedzy o sprzęcie... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 4-pinowe to pewnie molexy... albo floppy. Otwórz łaskawie instrukcję płyty i sprawdź, gdzie wymienione przez ciebie wtyczki trzeba podłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...