pajdakks Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 witam, mam 2 dyski o takiej samej pojemności. Zmieniłem je na dyski dynamiczne i stworzyłem wolumin rozłożony o wielkości 5 GB. I teraz moje pytanie ponieważ nie widzę różnicy między szybkością, jak sprawdzić ze wydajność jest lepsza ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Dowolnym programem do testowania osiągów dysków twardych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajdakks Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 jakie polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 HD Tune website Szukajka nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...