Niemiec Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2010 Poszukuje jakiegos gryzonia na bluetooth, ale z racji tego ze mam spora lapke to i mysz nie moze byc rozmiarow mini a tylko takie udaje mi sie znalesc. Kiedys pracowalem na logim MX700 a obecnie na MX1000 i ich gabaryty mi odpowiwdaja. W oczy wpadla mi ta mysz VGP-BMS20/B (VGPBMS20/B) : Dane techniczne : VAIO i akcesoria komputerowe : Sony i designem nawet pasowala by do lapka, ale nie potrafie znalesc o niej zadnych opini ani tym bardziej "przymierzyc" jej do reki w loklanym sklepie, cene tez ma znosna. Mysz ma sluzyc do pracy, gry jak sie trafia to bedzie to marginalna ilosc czasu. Cena nie ma az tak duzego znaczenia, bo dobrej myszy nie zmienia sie co kwartal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2011 nie ma na rynku zadnej godnej polecenia mychy na BT? MX revolution wydaje sie oki, ale nie widze, zeby wersja na BT byla dostepna poza zestawem z klawiatura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...