tom_tom Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Mam laptopa Lenovo 3000 n500 z dołączonym systemem Windows Vista Home Basic. Obecnie była tu inny system, teraz chcę powrócić do visty i mam problem, bo poza kluczem do niej nie mam niczego. Skąd mogę otrzymać obraz czystej Visty w tej wersji? Do laptopów krążków nie dołączają, a recovery usunięte.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Skądkolwiek, choćby z torrentów. Aktywujesz kluczem licencyjnym i masz w pełni legalny system. Możliwe że będzie konieczna aktywacja telefoniczna, ale to nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 No właśnie problem w tym , że na torrentach nie ma wersji home basic pl visty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZlyUser Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Problem w tym ze widzisz problemy tam gdzie ich nie ma. 1. Wersje z torrentów z reguły zawierają dodatki jak wbudowane aktywatory, w gorszym przypadku nawet sie nie doswiesz co tam umiescili dodatkowo. 2. Kiedy wyszłą Vista? 4 lata temu. Przez ten czas juz chyba kazdy powinien wiedziec ze oryginalny nosnik zawiera wszystkie wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom_tom Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Problem w tym skąd wziąć oryginalny nośnik : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeśli masz takie problemy ze znalezieniem obrazu płyty, skontaktuj się z serwisem lenovo. AFAIR powinni dostarczyć Ci to za free, jeżeli zwrócisz się z taką prośbą. Przestali dodawać płytki kilka miesięcy temu, bo prawie nikt ich nie używał. Poza tym nie jestem pewien, czy aby lenovo nie udostępnia obrazu płyt na swojej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...