Dj. Gargamel Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 na wc jestem juz zdecydowany tylko doradzcie w ostatniej sprawie czy to ma taki wielkiw plyw na wydajnosc zestawu chodzi mi o to ze bloki z discotecha maja ta mniejsza srednice krocow a co za tym idzie rurki musza byc mniejsze wiec czy lepiej brac blok za 100 z discotecha czy od naszego rodzimego mate`a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 im wiekza srednica tym mniejsze opory stawiaja dla pompki, tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 tak myslelm tylko czy mate teraz cos sprzedaje na allegro jakies zastawiki zeby bylo troszeczke taniej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 tak myslelm tylko czy mate teraz cos sprzedaje na allegro jakies zastawiki zeby bylo troszeczke taniej :) on te zestawy z promocja ma tez w sklepie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 tak myslelm tylko czy mate teraz cos sprzedaje na allegro jakies zastawiki zeby bylo troszeczke taniej :) Napisz do Mate-a , zawsze idzie sie z nim dogadac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 musze zalozyc WC bo juz mnie moja delta zaczyna meczyc no i te temperatury w naszmy pieknym kraju w lecie zaczynaja mnie powoli zaskaiwac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 12/16 sa najlepsze - nie za duze nie za male. Ja jednak postaram sie uzywaz tam gdzie bede mogl 15/20, ale takie niestety sa juz lekko niewygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...