errorek3 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 (edytowane) Cześć, tak jak napisane w temacie posiadam obudowę CM Elite 333 i procesor Phenom x4 955. Jak na razie jechałęm na boxowym chłodzeniu do niedawna jak wentylator zaczął rozpędzać się do 6000 obrotów na minute :/ No i chcę sobie kupić chłodzenie SilentiumPC Fortis 1225, jego wymiary to (wys., szer., dł.)153 x 131 x 103 mm. W instrukcji obudowy znalazłem coś takiego jak Maximum height CUP COOLER - 166mm. Ale za to w opisie tego chłodzenia znalazłem coś takiego mieści się do obudów o szerokości większej bądź równej 185mm, czyli większości obecnych na rynku.No i teraz nie mam pojęcia, bo wysokość to niby 153mm. Czy ktoś z Was ma to chłodzenie w tej obudowie i może mi napisać , czy mogę bez obaw zamawiać? :) Pozdro Edytowane 26 Grudnia 2010 przez errorek3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 możesz bez obaw zamawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
errorek3 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2010 O, widze po podpisie , ze masz właśnie to chłodzenie w bardzo podobnej obudowie i nawet moj procek wykrecony na 4.0GHz ;o. Myślę, że moge Ci zaufac i jutro zamawiam, dzieki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...