mozzartos Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Hej, poszukuję niezależnie klawiatury i myszki tak, żeby całość kosztowała mnie max 200zł. Nie chcę zestawu, ponieważ uważam, że myszki w ów zestawach są 'zwykłe', podczas gdy ja chciałbym coś bardziej A4TECH OSCAR X-748K 3200dpi + A4TECH X7-200MP *EM* (1368466040) - Aukcje internetowe Allegro takiego, aczkolwiek jest to tylko przykład. Co do klawiatury ostatnio znalazłem taką, która wg mnie(nie znam się kompletnie) może uchodzić za fajną Zestaw Microsoft Wireless Desktop 3000 BLUETRACK (1379578702) - Aukcje internetowe Allegro ale też jest to jedynie przykład. Interesuje mnie klawiatura cicha, najlepiej z nie za dużym skokiem. Zarówno myszka jak i klawiatura bezprzewodowe, niewiele gram(chociaż gdyby kabel mi tak bardzo nie przeszkadzał to wziąłbym sidewindera, jeśli to może być dla Was jakąś wskazówką;) ). Moglibyście mi pomóc, proszę? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozzartos Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 ok, poszukałem trochę na własną rękę. Pozostaje mi wybór pomiędzy Microsoft Wireless Desktop 3000, a Logitech Wireless Desktop MK520. Cenowo są w miarę podobne, klawiatura jak dla mnie jest 'fajniejsza' w logitechu ale myszka sprawia wrażenie tandetnej... Proszę Was ładnie o sugestie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualdragon Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Interesuje Cie jedynie klawiatura mała ? Nie zastanawiałeś się nad ergonomicznymi ? Zestaw MICROSOFT WIRELESS LASER DESKTOP 5000 - tu myszka jest genialna w mojej ocenie - kupiłem ten zestaw bratu na święta. Zestaw do wyłowienia na allegro za połowe ceny czyli 100 zł nowy . Prócz tego ja niewiele moge Ci poradzić ponieważ jestem wielkim wrogiem małych klawuatur . Ja sawiam bezgranicznie na wygodę - Microsoft Ergonomic 4000 :D :legal: Pozdrawiam i owocnych łowów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...