Skocz do zawartości
LPKorn3324

Laptop ~2000zł z MM/M-expert/...

Rekomendowane odpowiedzi

Tak trochę późno się dowiedziałem ale jutro mój dziadek chce jechać kupić laptopa. Nie ma co robić zimą w domu, ile można oglądać tv i czytać książki ;) Komputera dotąd nie miał, ale do techniki ma zdrowe podejście (zna 3x wiecej funkcji swojego telefonu niż moja matka mimo, że ma znacznie prostszy model ... ) tyle tytułem wstępu. Komp będzie używany do "internetu" + pewnie będę mu podrzucał filmy (720p), gier nie przewiduje ;). Czyli komp dosyć prosty powinien być. Co prawda budżetu ściśle określonego nie ma ale myślę, że do takich rozwiązań 2k zł powinno wystarczyć. Ja kompletnie się nie znam na sprzęcie przenośnym stąd proszę was o pomoc. Ważne by był dostępny w media markt/expert/saturnie/mega avans bo tam pewnie jutro będziemy błądzić. MOże ktoś z was akurat kupował/rozglądał sie w okresie przedświątecznym za lapkiem tam w podobnej cenie? Teoretycznie mógłbym wpaść wziąć pierwszy lepszy za 2k zł i jechać do domu. Ale chciałbym uniknąć sytuacji kiedy okaże się, że wszystko błyszczy sie jak psu jajca i po godzinie używania robi się syf, plastik jest niedopasowany, bateria trzyma 30 min, a sprzętowa awaria pojawia się po pół roku użytkowania ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej pojedź, sprawdź co mają i co Ci wpadło w oko, napisz nam o tym i pomożemy Ci się zdecydować, nie ma wróżek, żeby wiedziały co będziesz miał dostępne w okolicznych sklepach. Polecam Delle, Samsungi, Lenovo, Asusy, Tośki, normalnie nie polecam Acerów ale dziadkowi może styknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi