TeLe Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 Posiadam tą myszkę już jakiś czas jednak podczas mojej nieobecności(najprawdopodobniej brat popsuł ale się nie chcę przyznać) kabel przy wejściu do myszki naderwał się i mysz nie działa.Gwarancji nie mam.Rozkręciłem mysz i od innej przełożyłem kabel, pasuje jednak małe kabelki są inaczej ustawione niż w oryginale i dalej nie działa. Czy jest jakaś możliwość kupienia(zamówienia) takiego kabla lub czy znacie jakąś firme(najlepiej w Warszawie) która za niedużą opłata by to naprawiła ? U mnie w małej mieścinie jest to niestety niemożliwe. Nie znam się prawie na sprzęcie więc jeżeli napisałem jakieś głupoty to proszę o wyrozumiałość :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braszek Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Miałem podobny problem. Poszedłem do servisu z myszką za ok.35zł a oni powiedzieli że to można naprawić ale się nie opłaca . Jak napisałem moja myszka byla zwykła a twoja jest Razera . Udaj sie do serwisu zobaczymy co powiedzą . Musisz się wybrać do Wawy xD Edytowane 6 Stycznia 2011 przez braszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czr- Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) TeLe, to że układ kabelków we wtyczce jest inny to żaden problem - możesz je sam przestawić. Zazwyczaj w takiej wtyczce trzeba podważyć taki biały bolec który trzyma metalowy pin zakleszczony na kabelku, po prostu podważasz go igłą i wyciągasz, analogicznie pozostałe. Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez czarekku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...