Gość Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2011 @gello1 - fabrycznie ma 2050rpm, a scythe 1900 więc powinien podejść. Jeszcze rozważę Typhoona 1850rpm - jeśli gdzieś go znajdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Cena przystępna. Według opisu wygląda na ok, jednak nie miałem w ręku i nie mogę więcej powiedzieć. O samym łożysku słyszałem sporo dobrego, w sumie to Enermax więc myślę, że bubla nie zrobili (choć się zdarzały). Jeśli 900rpm będzie wystarczająco, to myślę, że warto wziąć. dzieki za rade ;) Ten wiatrak do obudowy się nadaję ale do zasilacza już nie. Ja się przeliczyłem. Zamontowałem BeQuiet Silent Wings Pure co ma 1400RPM. Ale zasilacz dawał tylko napięcie około 4V co dawało mu obroty 540RPM. Musiałem go podłaczyć po płytę pod zewntętrzny panel kontrolny. i ustwawiłem na 1000 obr i jest cicho i wydajnie. Wiesz troche sie na elektryce znam to nie bedzie problemu by sobie go gdzies przylutowac do 5,7 czy 12v ;) Edytowane 26 Stycznia 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gello1 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Wiesz troche sie na elektryce znam to nie bedzie problemu by sobie go gdzies przylutowac do 5,7 czy 12v ;) chyba że tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...