Marcin278 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam. Zakupiłem dziś nową kartę graficzną jak w tytule, teraz będę w podpunktach rozmieszczał problemy związane z nią. 1. Wydajność niższa niż przy GeForce 4 Mx 440 SE (przy zainstalowanych sterownikach z płytki producenta.) 2. Brak obsługi OpenGL, a na najnowszych sterach nawet DX 9. 3. W EVERESCIE i grach pokazuje brak OpenGL, zaś w CCC Wersja OpenGL : 6.04.~ Mój komputer ma takie o to podzespoły. Proc : Intel Celeron D 2.4 GHz (1 rdzeń) RAM : 2x 256 MB Kingston (DDR!) HDD : 80 GB ATA SAMSUNG Płyta główna : MSI MS-6701 (Medion OEM) Grafika : GIGABYTE ATI RADEON HD4650/4670 (na opakowaniu 4650, w EVERESCIE 4670) GDDR2 1GB Prosze o pomoc. PS: Sterowników ze starej karty graficznej nie ma, bo przeinstalowałem dziś system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) reinstal systemu był? Albo chociaż "old driver clean" odpowiednim programem? oj sorka, nie doczytałem, że instalowałeś na nowo system. Może do płyty głównej zapomniałeś zainstalować sterów? Edytowane 28 Stycznia 2011 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...