Krootki Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 NET Service / Gdynia Kupiłem u nich ze dwa lata temu twardziela i ramik (chodza do tej pory, teraz na servie :P), a nie dawno składałem tam kompa dla znajomej.... (no i kilka sieciowek :D) Sklepik zaje.bisty :D miła obsługa + niskie ceny + znają się na swojej robocie + znają się na kompach :) Naprawde polecam ps. tak jak kosmo.... odradzam grala :evil: ps2 odradzam MegaNet !! :evil: (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil: Przyznaję rację co do NET-Service. Z początku wydawali się fatalni, ale musiałem trafił na zły dzień ;) Potem już zawsze wszystko OK. Na razie najlepsze serie procków dostawałem tylko u nich. Poza tym są zawsze bardzo dobrze zaopatrzeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 NET Service / Gdynia Kupiłem u nich ze dwa lata temu twardziela i ramik (chodza do tej pory, teraz na servie :P), a nie dawno składałem tam kompa dla znajomej.... (no i kilka sieciowek :D) Sklepik zaje.bisty :D miła obsługa + niskie ceny + znają się na swojej robocie + znają się na kompach :) Naprawde polecam ps. tak jak kosmo.... odradzam grala :evil: ps2 odradzam MegaNet !! :evil: (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil: Przyznaję rację co do NET-Service. Z początku wydawali się fatalni, ale musiałem trafił na zły dzień ;) Potem już zawsze wszystko OK. Na razie najlepsze serie procków dostawałem tylko u nich. Poza tym są zawsze bardzo dobrze zaopatrzeni. Eeeeeeee, ja bywam u nich dość często i wrażenia to na mnie najlepszego nie zrobili. Kolo zrobił 8O na pytanie o CS'a do AXP Tbred :lol: A najlepsze to było jak kiedyś ze starszą coś miałem kupić i obu kolesi, którzy tam byli nie potrafiło faktury wystawić :D Ogólnie bekowy sklep ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 NET Service / Gdynia Kupiłem u nich ze dwa lata temu twardziela i ramik (chodza do tej pory, teraz na servie :P), a nie dawno składałem tam kompa dla znajomej.... (no i kilka sieciowek :D) Sklepik zaje.bisty :D miła obsługa + niskie ceny + znają się na swojej robocie + znają się na kompach :) Naprawde polecam ps. tak jak kosmo.... odradzam grala :evil: ps2 odradzam MegaNet !! :evil: (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil: Przyznaję rację co do NET-Service. Z początku wydawali się fatalni, ale musiałem trafił na zły dzień ;) Potem już zawsze wszystko OK. Na razie najlepsze serie procków dostawałem tylko u nich. Poza tym są zawsze bardzo dobrze zaopatrzeni. Eeeeeeee, ja bywam u nich dość często i wrażenia to na mnie najlepszego nie zrobili. Kolo zrobił 8O na pytanie o CS'a do AXP Tbred :lol: A najlepsze to było jak kiedyś ze starszą coś miałem kupić i obu kolesi, którzy tam byli nie potrafiło faktury wystawić :D Ogólnie bekowy sklep ;) mow co chcesz.... jak dla mnie to najlepszy sklep w gdyni.... inne SUX :D btw: nie chce wszczynac wojny :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 19 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2003 DEMO - ADAX LAND Jedyny sklep w Gdyni gdzie można kupić wszystko co potrzebne jest do poprawnego działania kompa. Zaczynając od radiatorów, wentylatorów, past, kończąc na różnorakimi chłodzeniami WC, AC itp. Wszystko co dla "normalnego" :wink: użytkownika potrzebne. Polecam. Adres Gdynia Dworzec PKP, Plac Konstytucji 1 Pozdro, Grinch. Prawdę mówiąc nie widziałem w Trójmieście tak dobrze zaopatrzonego sklepu i potwierdzam to co pisze Grinch, ALE : 1. Nie mieli ŻADNYCH AXP 1700+, w ogóle mieli tylko 3 AMD-ki 2. Ceny mają naprawdę z kosmosu (przynajmniej takie odniosłem wrażenie) Masz racje ale oni są raczej skupieni w akcesoriach mniej w części procki płyty, ram. No ceny kosmiczne ale cóż jest to praktycznie jedyny taki sklep :| NET Service / Gdynia Kupiłem u nich ze dwa lata temu twardziela i ramik (chodza do tej pory, teraz na servie :P), a nie dawno składałem tam kompa dla znajomej.... (no i kilka sieciowek :D) Sklepik zaje.bisty :D miła obsługa + niskie ceny + znają się na swojej robocie + znają się na kompach :) Naprawde polecam ps. tak jak kosmo.... odradzam grala :evil: ps2 odradzam MegaNet !! :evil: (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil: O którym oddziale mówisz ? HIT ul. Kcyńska czy na Starowiejskiej ? DEMO - maja tam nawet AS3 :P , ale fakt ; za drogo. Net Service - dobrze i tanio. Pod warunkiem , ze potrafisz "grac w milionerow" kolesie wciskaja taki kit , ze glowa mala. .. i trzeba zwracac uwage na to , czy sprzet ktory widnieje na fakturze ; widnieje takze w kompie - chcieli mi w%^# inny cooler oraz ... monitor 8O (300 w plery by bylo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Witchhunter gdzie jest ten ALT-Komputer??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...