Skocz do zawartości
Krootki

pierdoly

Rekomendowane odpowiedzi

NET Service / Gdynia

Kupiłem u nich ze dwa lata temu twardziela i ramik (chodza do tej pory, teraz na servie :P), a nie dawno składałem tam kompa dla znajomej.... (no i kilka sieciowek :D) Sklepik zaje.bisty :D miła obsługa + niskie ceny + znają się na swojej robocie + znają się na kompach :) Naprawde polecam

ps. tak jak kosmo.... odradzam grala  :evil: 

ps2 odradzam MegaNet !!  :evil:  (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil:

Przyznaję rację co do NET-Service. Z początku wydawali się fatalni, ale musiałem trafił na zły dzień ;) Potem już zawsze wszystko OK. Na razie najlepsze serie procków dostawałem tylko u nich. Poza tym są zawsze bardzo dobrze zaopatrzeni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NET Service / Gdynia

Kupiłem u nich ze dwa lata temu twardziela i ramik (chodza do tej pory, teraz na servie :P), a nie dawno składałem tam kompa dla znajomej.... (no i kilka sieciowek :D) Sklepik zaje.bisty :D miła obsługa + niskie ceny + znają się na swojej robocie + znają się na kompach :) Naprawde polecam

ps. tak jak kosmo.... odradzam grala  :evil: 

ps2 odradzam MegaNet !!  :evil:  (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil:

Przyznaję rację co do NET-Service. Z początku wydawali się fatalni, ale musiałem trafił na zły dzień ;) Potem już zawsze wszystko OK. Na razie najlepsze serie procków dostawałem tylko u nich. Poza tym są zawsze bardzo dobrze zaopatrzeni.

Eeeeeeee, ja bywam u nich dość często i wrażenia to na mnie najlepszego nie zrobili. Kolo zrobił 8O na pytanie o CS'a do AXP Tbred :lol: A najlepsze to było jak kiedyś ze starszą coś miałem kupić i obu kolesi, którzy tam byli nie potrafiło faktury wystawić :D

Ogólnie bekowy sklep ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NET Service / Gdynia

ps. tak jak kosmo.... odradzam grala  :evil:  

ps2 odradzam MegaNet !!  :evil:  (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil:

Eeeeeeee, ja bywam u nich dość często i wrażenia to na mnie najlepszego nie zrobili. Kolo zrobił 8O na pytanie o CS'a do AXP Tbred :lol: A najlepsze to było jak kiedyś ze starszą coś miałem kupić i obu kolesi, którzy tam byli nie potrafiło faktury wystawić :D

Ogólnie bekowy sklep ;)

mow co chcesz.... jak dla mnie to najlepszy sklep w gdyni.... inne SUX :D

btw: nie chce wszczynac wojny :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DEMO - ADAX LAND

Jedyny sklep w Gdyni gdzie można kupić wszystko co potrzebne jest do poprawnego działania kompa. Zaczynając od radiatorów, wentylatorów, past, kończąc na różnorakimi chłodzeniami WC, AC itp. Wszystko co dla "normalnego"  :wink:  użytkownika potrzebne. Polecam.

Adres Gdynia Dworzec PKP, Plac Konstytucji 1

Pozdro, Grinch.

Prawdę mówiąc nie widziałem w Trójmieście tak dobrze zaopatrzonego sklepu i potwierdzam to co pisze Grinch, ALE :

1. Nie mieli ŻADNYCH AXP 1700+, w ogóle mieli tylko 3 AMD-ki

2. Ceny mają naprawdę z kosmosu (przynajmniej takie odniosłem wrażenie)

Masz racje ale oni są raczej skupieni w akcesoriach mniej w części procki płyty, ram. No ceny kosmiczne ale cóż jest to praktycznie jedyny taki sklep :|

NET Service / Gdynia

ps. tak jak kosmo.... odradzam grala  :evil:  

ps2 odradzam MegaNet !!  :evil:  (psują kompy które sami złożyli.... już kiedyś o tym pisałem) :evil:

O którym oddziale mówisz ? HIT ul. Kcyńska czy na Starowiejskiej ?

DEMO - maja tam nawet AS3 :P , ale fakt ; za drogo.

Net Service - dobrze i tanio. Pod warunkiem , ze potrafisz "grac w milionerow" kolesie wciskaja taki kit , ze glowa mala.

.. i trzeba zwracac uwage na to , czy sprzet ktory widnieje na fakturze ; widnieje takze w kompie - chcieli mi w%^# inny cooler oraz ... monitor 8O (300 w plery by bylo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi