Marko01PL Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Witam serdecznie gdyż to mój pierwszy temat!!! Chciałbym złożyć taki oto zestaw i chciałbym abyście wyrazili swoja opinie i ewentualnie rozwiali moje wątpliwości -procesor C2D E6300 -ram DDR2 4X512PATRIOT 800Mhz -płyta GIGABYTE GA-EG41MF-S2H (Rev. 1.0) | Płyty główne - Specyfikacja -karta LOW PROFILE http://www.comp4you.eu/pricelist/item.aspx?PID=C9201387 -obudowa z zasilaczem STYLOWA OBUDOWA * HUNTKEY H921 * z zasilaczem 350W (1377991102) - Aukcje internetowe Allegro -dysk 3,5 wątpliwości: -zostaje na s775 bo nie widzę sensu przesiadki (w sumie procek i ram już mam ale zawsze mogę sprzedać)/czy aby na pewno niema sensu??? -jak z tym zasilaczem niby Huntkey czyli nie powinno być źle ale czy udźwignie ten config??? 5670 to nie to co mój obecny smok 8800gts... radek nie potrzebuje zasilania nawet zewnętrznego... no ale znowu ten Huntkey to nie mój Tagan600;D -jak wsadzę to wszystko w tą obudowę to nie będzie zbytniego upału??? Proszę o opinie i ewentualnie własne sugestie za wszystkie z góry dziękuje ps. mATX ponieważ PC ma ładnie wyglądać w salonie ale i spełniać swoją role na biurku Edytowane 29 Grudnia 2010 przez Marko01PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel96 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ile masz na wszystko do wydania? Regulamin od czasu do czasu przeczytać można... I to do wszystkiego to znaczy do czego? Bo na takim sprzęcie sobie nie pograsz za dużo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marko01PL Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 sorki... gdybym wszystko kupował od nowa mam do wydania ~1000.. wiem że dużo nie pogram ale ten radek i tak ma osiągi które biją mojego MSI8800GTS/320 co mnie w zupełności satysfakcjonuje... gdyby nie jego prądożerność to może by i został... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...