Katohaikara Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam, od pewnego czasu przy grach piszczal mi komputer, więc wszedłem w bios by zobaczyć temperaturę i była wysoka. Procek był podkręcony do 3.5 na BOXowym chłodzeniu, więc zmniejszyłem do 3.2 No i znowu to samo więc do 2.6 obniżyłem. Po paru dniach znowu piszczy... Pomyślałem ze to wina pasty, i postanowiłem zmienić. Przy zdejmowaniu radiatora wyszedł mi razem z procem! mimo że ta wajcha była poziomo! Pogięło się kilka pinów, ale je naprostowałem. Tylko jest taki problem że procek tak się przylepił do radiatora, że nie mogę go odkleić, a nie chce użyć siły, by czegoś nie uszkodzić. Co mam zrobić? Mój sprzęt: Phenom II 955 Gigabyte MA785GT-UD3H ModXStream 600W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 (edytowane) Pilnie potrzebuję pomocy - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne procesor zgrzał się z chłodzeniem - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Ciężko użyć wyszukiwarki? Edytowane 29 Grudnia 2010 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katohaikara Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Sorry wielkie ale byłem trochę zestresowany. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...