Wawelski Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Czy widzieliście w jakimś sklepie rurki o przekoroju kwadratowym? Widziałem takie cuda, ale z aluminium albo stali. IMO to byłby całkiem niezły materiał do chłodzenia HD i PSU, a właśnie takich bloków mi brakuje i nie mogę nigdzie znaleźć. Będę musiał się sam zabawić w majsterkowicza, a wolałbym z miedzi, niż z aluminium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Czy widzieliście w jakimś sklepie rurki o przekoroju kwadratowym? Widziałem takie cuda, ale z aluminium albo stali. IMO to byłby całkiem niezły materiał do chłodzenia HD i PSU, a właśnie takich bloków mi brakuje i nie mogę nigdzie znaleźć. Będę musiał się sam zabawić w majsterkowicza, a wolałbym z miedzi, niż z aluminium. To nie sa rurki tylko profile zamkniete o przekroju kwadratowym. Czegos takiego raczej nie znajdziesz z miedzi bo sie tego nie wykozystuje (tak jak aluminium czy stal). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabull the Conquerer Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Z miedzi nie widziałem ale można dostać takie z mosiądzu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 gdyby nie ta korozja to z aluminiowych takich też bym robił blok na dysk i na pamieci a tak to wole nie mieszać z miedzią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...