Nuska Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Słuchajcie, wiem, że taki temat już był, bo czytałam, aczkolwiek mi się to zdarzyło pierwszy raz i nie wiem co mam robic, a porady, które stosujecie, nie mowie, że są złe, no ale nie rozumiem tego jezyka. Potrzebuje zeby ktoś mi w miare prosto wytłumaczyl, jak moge to zmienic, z zaznaczeniem na prosto. Problem polega na tym, ze cos kliknełam, przy probie usunięcia jednego linku i wszystko i wszystkie moje dokumenty, pliki odtwarza w Mediaplayerze. Pozdrawiam, Ania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Napisz najpierw, jaki masz system operacyjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuska Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Oj, przepraszam, mój błąd. Windows 7 Jak bedzie trzeba, to moge zrobic zdjecie pulpitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ściągnij ten program: Fix File Associations with File Association Fixer for Windows 7 & Vista | The Windows Club Jak nie pomoże, napisz jeszcze raz, zobaczymy, czy da się zrobić coś jeszcze. Być może masz włączoną usługę Przywracania Systemu - jak program nie poskutkuje, to przywróci się stan sprzed awarii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuska Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie pomaga... pare dni temu robiłam kopie zapasową, ale nie wiem jak mam teraz wejsc w to i przywrocic tamten stan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Panel sterowania -> Centrum kopii zapasowych i przywracania - tak jest w Viście, choć powinno być podobnie w siódemce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuska Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Do tego jeszcze doszłam, są ogolnie 3 opcje. Pełne odzyskiwanie, niepełne i danych. Ja mam wziac pelne, tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Hm, wydaje mi się, że pełne. Ja tych opcji w Viście nie mam, więc nie mogę ci powiedzieć... Spróbuj, ew. zrób kopię dokumentów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuska Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ok, dziekuje bardzo za pomoc Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...