Mluko Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam i pozdrawiam wszystkich na forum!!!. Kupiłem niedawno Radeona 9700 kompletny "noname" powiedzcie proszę gdzie znalezć bios bo nie mogę go podkręcić. Poprostu po przetaktowaniu rdzenia i pamięci ustawienia się resetują (problem chyba ostatnio znany).Parametry i wygląd karty są zgodne z orginałem, Rdzeń-275 MHz, Pamięć-270MHz szyna-256bit, Pamięci Infineon 3,3ns. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 http://twojepc.pl/html/radeon_9500_pro_970...700/Bios-oc.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mluko Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dzięki za linka ale te biosy są dla kart na pamięciach Hynix a ja mam Infineon'y i chyba to nie jest dobrze (tak myślę!). Czy może załadować 'przerobiony' bios dla 9500 nie PRO ==>9700. Z tego co wiem Radeony 9500PRO (chyba niektóre Saphire) są na pamięciach Infineon 3,3ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...