domel Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zastanawiam się co jest leprze czy zakup Atlona XP czy celerona powiecmy o podobnych parametrach niewiem!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zastanawiam się co jest leprze czy zakup Atlona XP czy celerona powiecmy o podobnych parametrach niewiem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 8O Oczywiscie ze Athlona Xp :!: :!: :!: nastepnym razem poczytaj troszke serwisy o sprzecie albo przynajmniej forum :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 heh... ale mi dylemat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 8O Oczywiscie ze Athlona Xp :!: :!: :!: nastepnym razem poczytaj troszke serwisy o sprzecie albo przynajmniej forum :evil:no tak, albo użyj magicznej opcji szukaj :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 tutaj nie ma dyskusij.. Athlon of course ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Poipieram "przedmówców" ATHLON XP!!!! Poczytaj forum i TESTY!!! to dylemat zniknie... :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 stary co za pytanie ja nie siedząc na forum wiedziałem że nie celeron miałem wcześćniej i wiem co to za syf ja miałem do wyboruathlona xp 1600+ i duraka 1300MHZ o 100 zeta taniej i bardzo się cieszę że wybrałem to pierwsze choćbyś wziął celerona 2,5 gh to i tak athlonek 2000 go rozpieprzy w proch przynajmniej w grach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 to tak jakbys mial dylemat czy wybrac bmw czy trabanta :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jak dla Twojej cioci lub babcie ;) do pisania jak na maszynie, to możesz kupić celka ;) Wszystkie inne (oprócz kodowania DVD=DIVX) dziedziny to domena Athlonów! Nie zastanawiaj się więc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 8O Oczywiscie ze Athlona Xp :!: :!: :!: nastepnym razem poczytaj troszke serwisy o sprzecie albo przynajmniej forum :evil:no tak, albo użyj magicznej opcji szukaj :roll: Sugerujesz ze juz tak idiotyczne pytania byly zadawana na tym forum :roll: j/k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Do gier- XP, do obróbki grafiki- filmów -Celeron. Dla początkującego -Celeron, dla fanów AMD-XP, dla Intelowców- Intel.....a tak wogóle to bierz co chcesz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Czemu w ogóle porównujesz procesor do celerona ?? I niby czemu celek dla początkującego ? Że niby jak się zaczyna to może być słaby ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja myślę, że Athlona w ogóle z Celkiem nie ma co porównywać i w dodatku jest tańszy "więc po co przepłacać?" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Tez nie kumam jak mozna porownywac Celka z Athlonem,przeciez wystarczy dowolny programik wydajnosci i wszystko jest jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zastanawiam się co jest leprze czy zakup Atlona XP czy celerona powiecmy o podobnych parametrach niewiem!!!! eeeeeee tam od razu kupuj to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13600189 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poszukaj testow Celkow na jaderku PIV, zobacz ich zalosna wydajnosc i bedziesz znal odpowiedz :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 do wszystkich kobiet. Liczy sie wydajnosc jader nie ich twardosc 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 8O Oczywiscie ze Athlona Xp :!: :!: :!: nastepnym razem poczytaj troszke serwisy o sprzecie albo przynajmniej forum :evil:no tak, albo użyj magicznej opcji szukaj :roll: Sugerujesz ze juz tak idiotyczne pytania byly zadawana na tym forum :roll: j/k Oj bylo juz takie pytanie, oj byly :? Ale zawsze znajdzie sie kolejny czlowieczek zmanipulowany przez gadki sprzedawcow z np. Mediamarktu :evil: Choc ten przynajmniej sie zapytal i za to ma plusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 eeeeeee tam od razu kupuj to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13600189 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poszukaj testow Celkow na jaderku PIV, zobacz ich zalosna wydajnosc i bedziesz znal odpowiedz :!: Hehehe humorek dopisuje co? :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja polecam CYRIXA, podobno dobrze sie kreci :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja polecam CYRIXA, podobno dobrze sie kreci :D :lol:Racja i Transmeta Crusoe (czy siakoś tam) :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 celeron w jednym przypadku osiągnie taką samą prędkość jak athlon XP - gdy obydwa zrzucimy z okna ( prędkość zależy tylko od przyciągania ziemskiego nie od keszu, megahercuf) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Uhuh oczywiście Antek... Jeśli coś Intela chcesz brac to tylko prawdfizwego PIV(tylko ta cena...) celerony to odpad produkcyjny i tu się nie zgrywam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zastanawiam się co jest leprze czy zakup Atlona XP czy celerona powiecmy o podobnych parametrach niewiem!!!!dobry jest nie ma co tak wybierz celerona tego 1,7 alobo 2 ghz z mediamarktu ja bym qufa wolał u ruskich kupić amige niż to cóż za dylemat syf albo athlon oto jest pytanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 celeron w jednym przypadku osiągnie taką samą prędkość jak athlon XP - gdy obydwa zrzucimy z okna ( prędkość zależy tylko od przyciągania ziemskiego nie od keszu, megahercuf) Niezle :wink: Musze to zapamietac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ludzie widzę że wszytkim dopisuje humorek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja bym raczej miał dylemat (pod warunkiem nielimitowanego $$$): P_4 czy A_XP?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja bym raczej miał dylemat (pod warunkiem nielimitowanego $$$): P_4 czy A_XP?! Ja bym nie miał :D bez limito to oczywiste ze P4 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja bym raczej miał dylemat (pod warunkiem nielimitowanego $$$): P_4 czy A_XP?! A ja nie :P. Wziąłbym P4 ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ludzie widzę że wszytkim dopisuje humorek :) No bo w sumie to ten topic to taki temat smiechu, czyz nie? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...