Mike23 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Chce zmodernizowac sobie kompa i dlatego bede sprzedawał to co jest w temacie. Tylko mam prośbe zeby ktos doradził mi ile taki zestaw jest warty? Ile moge za to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> maksymalnie? 100zł to dobra cena czy mozna sprobowac za wiecej? Płytka jest na chipsecie VIA APOLLO PRO+. I moze od razu czy jest sens kupic płytkę ASROCK pod Athlona? Szukam oczywiscie jak najtanszej i z tego co widziałem to juz za 200 zł mozna kupic te ASROCK'i. Zaznaczam ze nie potrzebuje jakies supej płytki do overlockingu, wystarczy aby była stabilna i w miarę chodziła:) Czekam na porady i z góry THX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike23 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 I co nikt sie nie wypowie?:( Napiszczcie cos bo nie wiem ile brac za to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja w tamtym roku sprzedałem za 250 podobny sprzęty. Tylko płyta mobo było HIS i na AP133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 W SKUPIE NIE DOSTANIESZ WIĘCEJ JAK 150 pln. Komus możesz sprzedać drożej, ale płyty pod pentium II na via są żałosne. i do tego celek 500. Nawet go nie podkręcisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 E tam nie podkręcisz mój chodził na FSB83. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...