errorek3 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Chciałem sobie troszke pokombinować z napięciem procesora bo niedługo dostane nowe chłodzenie, jak dotąd cisnąłem na boxie. Zaczałem od zmiany napięcia procesora z auto na jakąś normalna wartość, przy auto w cpu-z wahało się pomiędzy 1.360 do 1.375. No to zmieniłem z auto na manual i ustawiłem wartość 1.375. Wychodzę z biosu , pokazuje się napis Starting Windows (7, 64bit) i wywala mi blue screena :/ Zmniejszylem napięcie o 1 stopien niżej ( nie pamiętam ile to było) i znowu blue screen. Jednak po ustawieniu auto komputer sie normalnie odpala a napięcie to 1.360.. Czy może to być wina boxowego chłodzenia, czy to coś poważniejszego? Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ustaw od razu 1.4V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...