Grimlock Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2013 Przydatna aplikacja dla klientów Orange - http://wp7.com.pl/16746/moj-orange-aplikacja-na-windows-phone-dla-klientow-orange/ Pokazuje faktury, ilość minut i MB oraz kilka innych mniej lub bardziej przydatnych informacji. Fakt, faktem, działa o wiele lepiej niż sprawdzanie konta na orange.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 Kupiłem ostatnio Lumie 900 tak dla odmiany miałem andorida do tej pory zrobiłem upgrade do 7.8 na razie wszystko ok napiszę jak cos zauważę dziwnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2013 Wiadomo kiedy trzeci świat dostanie nawigację od Nokii ("HERE")? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...