Qps Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Mam zaktualizowanego FF i Adobe Flash Playera i Windowsa XP Sp3. Podczas grania w pewną grę browserową co jakiś czas wyskakuje mi taki komunikat: Wyłączyłem czas blokowania tej wtyczki w about:config. Zmieniłem priorytet, ale to nic nie dało, tak jak reinstal wtyczki, reinstal przeglądarki, zmiana profilu i zmiana przeglądarki. Może to przez Windowsa albo brak łatki/sterownika? Wie ktoś jak sprawdzić czy się wszystko zgadza? Dodam że jestem świeżo po formacie, przed tym mi się to tak nie sypało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2011 Wyłącz akcelerację sprzętową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qps Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Gdzie to mogę zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 ok 10 postów niżej na pierwszej stronie Flash powoduje zwisy systemu Win7 x64 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qps Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Nic nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Próbowałeś skorzystać z innych pomysłów zawartych w tamtych tematach? Testowanie ramu: Goldmemory. Testowanie stabilności: OCCT, Linx. Testowanie grafiki: Furmark. Masz najnowszą wersję Flash Playera, sterowników do grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...