Krzysztof123 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam wszystkich ! Mam taki maly problem iz zapomnialem hasla do biosu ( laptop acer extensa 5620z ) BIOS: PHOENIX TRUSTEDCORE Moje pytanie brzmi czy da sie jakos usunac haslo czy tylko przez reset biosa czy moze jest jakas inna mozliwosc? Ustawione jest tylko setup password , 3 razy zle wpisanie powoduje wyskoczenie napisu "system disable 02529" i trzeba zresetować. P.S Potrzebuje tego kompa a nie mam kasy na serwis, prosilbym o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Spróbuj tego: How to Reset a BIOS Password A jak nie to zostaje wyciągnięcie baterii z płyty głównej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof123 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Własnie tego bym chcial uniknac, moze ktos zna inny sposob ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2011 Za drobna oplata podam Ci haslo. Napisz do mnie na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...