piotrek26 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam serdecznie, takie pytanko czy może orientuje się ktoś jacy producenci(o ile w ogóle tacy istnieją) nie zrywają umowy gwarancyjnej po ściągnę oryginalnego chłodzeni karty graficznej, bardzo by mi to pomogło, myślę ze innym osobom na forum tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 (edytowane) Jak złożysz wszystko najbardziej podobnie to stanu fabrycznego, to powinni przyjąć. Chyba, że masz kartę z plombą na śrubie jak np. Palit/Gainward - jak ją zerwiesz to wiadomo. Edytowane 2 Stycznia 2011 przez wozaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek26 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Aha, czyli pewnie jedyna szansa to najpierw na YouTube pooglądać rożne unboxingi kart graficznych a potem liczyć na szczęście :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jak złożysz wszystko najbardziej podobnie to stanu fabrycznego, to powinni przyjąć. Chyba, że masz kartę z plombą na śrubie jak np. Palit/Gainward - jak ją zerwiesz to wiadomo. Obecnie mam 3 grafe Palita i na wszystkich nie było problemu z plombami. Znaczy plomby były, ale prawie same się odkleiły ;) GTX460 nawet nie odpalałem na fabrycznym chłodzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 No tak tez czytałem tutaj na forum i nie twierdziłem, że nie da się tej plomby odpowiednio usunąć - dla chcącego, nic trudnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...