sasek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Witam forumowiczów. Mam okazję kupić za 120 złotych obudowę ibox vigro 914. Niestety będzie to moja pierwsza nowa obudowa (zawsze miałem jakieś graty) więc nie za bardzo znam się na obudowach. Wiem, że chciałbym zasilacz montowany na dole no i możliwość instalacji dużej ilości wentylatorów. Podkręcam sprzęt więc potrzebna mi dobra cyrkulacja w obudowie. Opłaca się brać tego iboxa czy polecacie coś innego w cenie do 120 zł (nie więcej). Oto link do budy: VIRGO 914 - IBOX pozdrawiam i czekam na odpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeśli podkręcasz to potrzebujesz przede wszystkim miejsca na dobre chłodzenie cpu czyli wieża z wentylatorem 120mm. Obudowa jest dość wąska (180mm) do tego jeszcze jest ten wentylator z boku, który zabierze miejsce na chłodzenie cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...