Skocz do zawartości
toretto69

Ati hd 3870

Rekomendowane odpowiedzi

czesc mam pewien problem z ati hd 3870 gigabyte rv670xt tzn tak mi sie wydaje bo podczas grania w gry po pewnym czasie nieraz dluzej nieraz szybciej wyskakuje mi czarny ekran na ktorym widnieje napis "NO IMPUT SIGNAL. A czasami "Monitor Going to Sleep" sprawdzalem opcje zasilania w systemie i wylaczylem wszelkie opcje oszczedzania bateri i przechodzenia komputera w stan spoczynku . Posiadam Win 7 Ultimate 32 bit /(z reszta na xp to samo) posiadam zasilacz Forton 400wat nowka ,sprawdzalem rowniez na zasilaczu Tracer 4 life /400 wat i dzieje sie dokladnie to samo czyscilem grafike wiele razy sprawdzalem pci czyscilem wkladalem grafike jeszce raz i to samo sie dzieje, w internecie na ten temat nic nie moge znalesc . Kiedy np sprawdzalem w programach testujących temperatura dochodzila do 98 stopni celcjuszai nic sie nie dzialo , a w grze kiedy sprawdzalem doslownie chwile przed tym jak mi wyskoczyl ten komunikat wynosila ona 65 stopni takze raczej nie jest to przegrzewanie,dodam jeszce ze kiedy wyskoczy mi juz ten komunikat na monitorze monitor nie reaguj, ale mozna slyszec dzwieki z gry ,ale pomaga tylko reset sprawdzaem juz nawet na 2 innych monitorach i to samo .Karte podlaczona mam na przejsciuwce z dvi na vga (testowalem na 2 przejsciuwkach i jest to samo;/) takze juz wyczerpalem pomysly co to moze byc jesli macie jakies sugestje czy pomysly czekam na odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...