Skocz do zawartości
Maniakalny

LG L192WS / L194WS / L194WT

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś moze mi powiedziec jak wyjąc całą podstawe z nogą.

Probowalem popudniu dojsc jak to wyciągnąc, lecz niestety nie wymyslilem :lol2: .

Znalazłem przed chwilą PDF-a:

Dołączona grafika

Kręciłem, wyginalem, pchałem i nic, jestem po poprostu na to za głupi, ale godzina nie ta, a nie daje mi to spokoju. :lol: :mur:

Jesli ktoś ma jakies rady, ewentualnie jak ktoś juz wyjmował noge z tego typu monitora prosiłbym o pomoc.

PS:

użycie brzeszczota odpada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw zdejmij stopę - naciśnij na przycisk i ją wyjmij [żeby jej nie złamać, gdybyś pociągnął za mocno], potem odegnij nogę, aż usłyszysz kliknięcie [bądź poczujesz odblokowanie dwóch zatrzasków] i mocno pociągnij...

I nie mów, że masz ich 15 do "przerobienia" :lol:

Edytowane przez zzizzy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw zdejmij stopę - naciśnij na przycisk i ją wyjmij [żeby jej nie złamać, gdybyś pociągnął za mocno], potem odegnij nogę, aż usłyszysz kliknięcie [bądź poczujesz odblokowanie dwóch zatrzasków] i mocno pociągnij...

I nie mów, że masz ich 15 do "przerobienia" :lol:

ja czytać umiem

ale ni huhu to nie idzie

15 nie

35 docelowo :lol:

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pięknie :lol: :lol: :lol: . Dobrze ze dalem sobie spokoj bo połamałbym to w cholere, dzis wyjałem calosc z ramek (praktycznie nie trzeba do tego narzędzi bo cala obduowa jest na zatrzaski, noga jest przykrecona 4-ma srubami od WEWNĄTRZ ;)

Foty zrobie pozniej, bo narazie rozebralem dwa ale zapomnialem porobic zdjęcia

Edytowane przez Maniakalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi