Maniakalny Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Czy ktoś moze mi powiedziec jak wyjąc całą podstawe z nogą. Probowalem popudniu dojsc jak to wyciągnąc, lecz niestety nie wymyslilem :lol2: . Znalazłem przed chwilą PDF-a: Kręciłem, wyginalem, pchałem i nic, jestem po poprostu na to za głupi, ale godzina nie ta, a nie daje mi to spokoju. :lol: :mur: Jesli ktoś ma jakies rady, ewentualnie jak ktoś juz wyjmował noge z tego typu monitora prosiłbym o pomoc. PS: użycie brzeszczota odpada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) Najpierw zdejmij stopę - naciśnij na przycisk i ją wyjmij [żeby jej nie złamać, gdybyś pociągnął za mocno], potem odegnij nogę, aż usłyszysz kliknięcie [bądź poczujesz odblokowanie dwóch zatrzasków] i mocno pociągnij... I nie mów, że masz ich 15 do "przerobienia" :lol: Edytowane 4 Stycznia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Najpierw zdejmij stopę - naciśnij na przycisk i ją wyjmij [żeby jej nie złamać, gdybyś pociągnął za mocno], potem odegnij nogę, aż usłyszysz kliknięcie [bądź poczujesz odblokowanie dwóch zatrzasków] i mocno pociągnij... I nie mów, że masz ich 15 do "przerobienia" :lol: ja czytać umiem ale ni huhu to nie idzie 15 nie 35 docelowo :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 (edytowane) No to nie wiem... Spróbuj coś wsadzić pomiędzy plastik, żeby odepchnąć te zatrzaski... A jak nie, to pozostaje brzeszczot ;) Edytowane 4 Stycznia 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) No to pięknie :lol: :lol: :lol: . Dobrze ze dalem sobie spokoj bo połamałbym to w cholere, dzis wyjałem calosc z ramek (praktycznie nie trzeba do tego narzędzi bo cala obduowa jest na zatrzaski, noga jest przykrecona 4-ma srubami od WEWNĄTRZ ;) Foty zrobie pozniej, bo narazie rozebralem dwa ale zapomnialem porobic zdjęcia Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 dla potomnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...