turzol Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mam taki właśnie problem.....i nie za bardzo kumam dlaczego tak się dzieje skoro na poprzedniej karcie V3 3000 nie miałem takiego problemu a na Gf4 TI takowy istnieje, pomimo iż mam ten sam kabel... Może to jakieś zakłócenia :?: Proszę o helpa bo chciałbym jeszcze dziś wieczorem obejrzeć jakiegoś Divix'a bo w niedziele wyjeżdżam na 3 m-ce do pracy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 u mnie jest to samo i też nie doszedlem kabel nie jest zbyt dlugi 4m a koncówki 2 razy lutowalem bo myslalem ze cos zle, na dodatek kazdy kabelek odizolowalem zeby nie bylo zaklocen a i tak sa moze g-forcy maja takiego beznadziejnego tv-outa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 u mnie jest to samo i też nie doszedlem kabel nie jest zbyt dlugi 4m a koncówki 2 razy lutowalem bo myslalem ze cos zle, na dodatek kazdy kabelek odizolowalem zeby nie bylo zaklocen a i tak sa moze g-forcy maja takiego beznadziejnego tv-outa Glupoty gadasz , mam GF2 Ti i jakosc TV-out jest swietna. Moze to jednak wina zaklocen ? Zle ekranowany kabelek ? Masz Composite, czy SVHS ? Ja jade na 15 metrowym SVHS i nie narzekam, wrecz odwrotnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mam pytanko bo podłączyłem z tv-outa (gf 2 ti) do tv i mi sku..... nie działa. Musze coś zrobić aby uaktywnić tv-outa czy co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 w detonatorach pzelaczasz monitor na TVka, a w TVku ustawiasz na video1czy tam2 czy3 w zaleznosci czy podlaczasz pzez euro czy cinch czy s-video Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mam S-Video ale nie wiem czy ekranowany czy nie bo się na tym nie znam.......... Wszystko podłączone do TV Sony Triniton WEGA 32" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 w detonatorach pzelaczasz monitor na TVka, a w TVku ustawiasz na video1czy tam2 czy3 w zaleznosci czy podlaczasz pzez euro czy cinch czy s-videoTak tylko robie tak prawy klawisz właściwosći ustyawienia zaawansowane i tam tylko jest jeśli chodzi o gf :geforce2 ti, ekran, ustawienia kolorów a tam nic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Mam taki właśnie problem.....i nie za bardzo kumam dlaczego tak się dzieje skoro na poprzedniej karcie V3 3000 nie miałem takiego problemu a na Gf4 TI takowy istnieje, pomimo iż mam ten sam kabel... Może to jakieś zakłócenia :?: Proszę o helpa bo chciałbym jeszcze dziś wieczorem obejrzeć jakiegoś Divix'a bo w niedziele wyjeżdżam na 3 m-ce do pracy :( A mowili, chyba nawet na tym Forum, że jakość TV-Outa, GF4 jest juz taka jak na ATI :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Jeśli macie coś takiego jak mialem ja, a dokładnie są to dwa poziome, szerokie, powoli przesuwające się pasy z białymi dropkami, to jest to wina braku zerowania obudowy komputera. Takie zakłócenia generuje zasilacz komputera. Po podłączenia kompa do gniazdka z zerowaniem (z bolcem), zakłócenia nie występowały. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 w detonatorach pzelaczasz monitor na TVka, a w TVku ustawiasz na video1czy tam2 czy3 w zaleznosci czy podlaczasz pzez euro czy cinch czy s-videoTak tylko robie tak prawy klawisz właściwosći ustyawienia zaawansowane i tam tylko jest jeśli chodzi o gf :geforce2 ti, ekran, ustawienia kolorów a tam nic nie ma. mialem tak samo z moim gf 2 ti i w koncu jest 1 rada na to : programik typu tvtool i po problemie.powodzenia w majsterkowaniu i milego ogladania :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Lechoo faktycznie jest tak jak mówisz mam bowiem takie poziome pasy z kropkami ale nie dwa tylko więcej..... spróbuje z tym ekranowaniem bo jak sobie przypominam to nie mialem bolca....Dam znać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam taki właśnie problem.....i nie za bardzo kumam dlaczego tak się dzieje skoro na poprzedniej karcie V3 3000 nie miałem takiego problemu a na Gf4 TI takowy istnieje, pomimo iż mam ten sam kabel... Może to jakieś zakłócenia :?: Proszę o helpa bo chciałbym jeszcze dziś wieczorem obejrzeć jakiegoś Divix'a bo w niedziele wyjeżdżam na 3 m-ce do pracy :( A mowili, chyba nawet na tym Forum, że jakość TV-Outa, GF4 jest juz taka jak na ATI :lol: nie wiem jak na ati ale ja mam bardzo dobry obraz z tv-out :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam taki właśnie problem.....i nie za bardzo kumam dlaczego tak się dzieje skoro na poprzedniej karcie V3 3000 nie miałem takiego problemu a na Gf4 TI takowy istnieje, pomimo iż mam ten sam kabel... Może to jakieś zakłócenia :?: Proszę o helpa bo chciałbym jeszcze dziś wieczorem obejrzeć jakiegoś Divix'a bo w niedziele wyjeżdżam na 3 m-ce do pracy :( A mowili, chyba nawet na tym Forum, że jakość TV-Outa, GF4 jest juz taka jak na ATI :lol: nie wiem jak na ati ale ja mam bardzo dobry obraz z tv-out :D Na ATI bardzo dobry obaraz TV-Outa ustawiony jest "domyślnie", "default" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Mam taki właśnie problem.....i nie za bardzo kumam dlaczego tak się dzieje skoro na poprzedniej karcie V3 3000 nie miałem takiego problemu a na Gf4 TI takowy istnieje, pomimo iż mam ten sam kabel... Może to jakieś zakłócenia :?: Proszę o helpa bo chciałbym jeszcze dziś wieczorem obejrzeć jakiegoś Divix'a bo w niedziele wyjeżdżam na 3 m-ce do pracy :( A mowili, chyba nawet na tym Forum, że jakość TV-Outa, GF4 jest juz taka jak na ATI :lol: nie wiem jak na ati ale ja mam bardzo dobry obraz z tv-out :D Na ATI bardzo dobry obaraz TV-Outa ustawiony jest "domyślnie", "default" :lol: ja też na swoich wszystkich NVidiach domyślnie miałem b.dobry obraz :D najlepszy na Prolinkach :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 w detonatorach pzelaczasz monitor na TVka, a w TVku ustawiasz na video1czy tam2 czy3 w zaleznosci czy podlaczasz pzez euro czy cinch czy s-videoTak tylko robie tak prawy klawisz właściwosći ustyawienia zaawansowane i tam tylko jest jeśli chodzi o gf :geforce2 ti, ekran, ustawienia kolorów a tam nic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 w detonatorach pzelaczasz monitor na TVka, a w TVku ustawiasz na video1czy tam2 czy3 w zaleznosci czy podlaczasz pzez euro czy cinch czy s-videoTak tylko robie tak prawy klawisz właściwosći ustyawienia zaawansowane i tam tylko jest jeśli chodzi o gf :geforce2 ti, ekran, ustawienia kolorów a tam nic nie ma. a masz zainstalowanego PowerStripa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 U mnie tez sniezy (2 pasy po 4-6 lini, lekki skos) gniazdko z bolcem nie pomoglo. Na kablach standartowych pasy sa bardzo slaba, a juz na dlugim kablu widac je bardziej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...