mat_zab Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam i pytam co powiecie o karcie firmy X-Power GeForce3 Ti200 w komputroniku takie maja jak sie krecą i ogólnie. I jeszcze jedno pytanie co bedzie lepsze: Gainward GF3 Ti200 64MB DDR PP Ti/450 GS TV Czy SuperGrace Radeon 9100 Tv ( 250//250 ) Chodzi mi o karte z dobrym obrazem no i wydajnością w 3dmarku i grach :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 X-powera nie brał bym za zadne skarby, co do tych dwóch kart co podałeś to wydajniejszą pozycją będzie R9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_zab Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 kurde ten GF korci mnie bo ładnie sie kręci :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 to go kup :D ale r9100 chyba wydajniejszy :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 najlepszy bedzie Gainward ,no i wiadomo ze dobrze sie kreci a x-power to nie wiadomo ,no i jeszcze gainward ma 3 lata gwarancji,a drozszy jest tylko odrobine Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 no ja tego x - powera bym nie bral i tego radka tez nie posuzkaj gf 3 ti ale gainwarda a nie pozalujesz !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=TDI= Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja bym bral R9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Mam tego gainwarda i jestem z niego bardzo zadowolony. A co do krecenia to sprawuje sie znakomicie. Bez oporu idzie 250/550 100% stabilnie. Udalo mi sie wycisnac ponad 9000 3dmarkow na moim sprzecie. Teraz czekam na nowy zasilacz, wiec poprawie wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 only gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 mialem tego gainwarda a teraz mam to co w podpisie i wydajniejszy jest Radeon ale lepiej sie kreci gainward, jakosc obrazu maja prawie taka sama no moze lekka przewaga radeona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 only only gf rulez !!! :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja bym bral R9100 Ja również bym brał radka. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Radek i nie ma zmiłuj się :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ka bym bral ti200 albo r9100 :wink: wybierzez ta ktora ci bedzie odpowiadala , obie są bradzo dobre , chodz trza przyznac ze r9100 tycke szybszy , no ale jak sie naczytalem na forum o klopotach niektorych uzytkownikow r9100 z grami , to raczej bym bral tego gf3ti 200 no chyba ze r9500 pro :wink: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Hola, Hola!!!!!!! Nie zapominajcie, że ten gainward ma podwyższone taktowanie, więc nie patrzcie z teście na Ti200 tylko na coś pośrednio pomiędzy ti500 a ti200. A zresztą ten gainward spoko się kręci na więcej niz 240/500 czyli jest na pewno szybszy od ti500 :) . Ja bym wziął gainwarda natychmiast. Miałem w kompie radzi9100 taktowanie 275/275 i wyniki były gorsze. No i te błędy w grach!!!!!! W mafii jakieś napisy wysypywało, w RTCW dodatkowe ściany. Dla mnie ati to firma śmiechu warta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgore Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja miałem ti200 palita i wyciałgłem na nim ponad 9000pkt w marku 2001 Te karty kreca sie jak szalone a szczególeni mój palitek krecił sie jak oslały - bierz Palita bo tanszy i równie wydajny!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ati jest naprawdę dobrą firmą, a z błędami w grach można sobie łatwo poradzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Pogadaj z FumFel_20 on na takiego do sprzedania tyle, że Palita. Palit to może nie winfast ale napewno lepszy od xpower. Sam obecnie mam karte palita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Bierz gf3. Nicky- zmienze w koncu tego chorego avatarka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ...Gainward GF3 Ti200 64MB DDR PP Ti/450 GS TV ... jak nie pracujesz w rozdzielczosciach od 1280x1024 w gore to moze byc - no chyba ze lubisz mydlany obraz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja tam wole GF3 Ti 450. Ale nie Gainwarda bo jest za drogi jak na swoje parametry. Głównym atutem Gainwarda jest 3-letnia gwarancja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 only gf3 ...... karta jest poprostu wy.jebista.... a najwazniejsze ze sie sie piknie kreci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 obie sa dobre ja mam gfa i jestem z niego zadowolony 10050 w 3dmark kreci sie super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 mój Gainward się coś kijowo kręci tylko na 250/500 Czy to normalne? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 karta GF3Ti200 Gainwarda kreci sie na 250/550 czyli powyzej GF3Ti500 i wymiata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Radosław najlepszy w tym przypadku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 mój Gainward się coś kijowo kręci tylko na 250/500 Czy to normalne? nie normalne... ja bym ja oddal na gwarancji ;) moze poprsotu trafiles na taka kiepsko serie.. ale nigdy o kiepskiej seri gf3 gainwarda nie slyszalem :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ja tam wole FX'a 5200..Tez mi sie wypas kreci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 mialem gf3, pozniej radka 8500 a teraz znowu gf3 ale 128mb od palita. kreci sie calkiem niezle jak na wersje 128mb (175@270 400@525). Zero problemow z grami... zadnych patchy, poprawek, zadnych pionowych pasow, zadnych wersji 64bitowych, chodzi nawet na slabych zasilkach. Na xp2400, nforce2, 512ddr i win2k sp2 mialem ok. 10000 w 3dmarku. Na nowych sterach 43.51 gram w wiekszosc gier w 1024/32bitach z anizo 2x i fsaa 2x. Bez zadyszki. p.s. a najfajniej jest na nforcie i swiezym systemie - jedno klikniecie w pakiet sterow od Nvidii i mam kompa gotowego do pracy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 mój Gainward się coś kijowo kręci tylko na 250/500 Czy to normalne? nie normalne... ja bym ja oddal na gwarancji ;) moze poprsotu trafiles na taka kiepsko serie.. ale nigdy o kiepskiej seri gf3 gainwarda nie slyszalem :roll: ja miałem kiepską serię. Leciał tylko na 230/525!!!!! Ale wziąłem programik do flshu biosu i włączyłem go pod windowsem....... Dostałem to co mam. Pamiątki lecą na 600 bez artefaktów................. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...