jam łasica Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Razem z radiatorem Zalmana ZM-NB32J dostałem 2 kleje: type A i type B do czego każdy z nich służy i jak je stosować? Chcę go przymocować od SB na Epoxie 8RDA+, można użyć każdego z nich? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Poszukaj! 2 dni temu byl o tym topic! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Tam zapewne była instrukcja, warto by było poczytać :? co nie ? ehhh.. tak to jest z ludzmi nikt nie przeczyta bo mu sie niechce :| Jeden z typow kladzie sie na radiator a drugi na chipset. Pozwoli to potem łatwe oderwanie kleju od chipsetu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam łasica Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Czytałem instrukcję, chciałem się tylko upewnić :) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Popre przedmowcow jest instrukcja nawet obrazkowa dla tych co nie znaja angielskiego. Ten klej jest dwuskladnikowy i zeby dzialal jak nalezy trzeba zastosowac oba skladniki. Na chipset nakladzas typA a na radiator typB i dociskasz. Po 20min powinno juz zwiazac. Ja przyklejalem do swojego SB i trzyma jak nalezy. Oba skladniki rozprowadzalem zyletka na cieniutka warstewke a potem przycisnalem ciezarkiem. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam łasica Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dzięki za info :) A tak na marginesie Dexter to mój idol, ale Dee Dee też jest spoko :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...