Si7H Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam, Od 2 dni mam nowy monitor, wcześniej używałem Samsunga 959nf(crt). Chciałbym ustawić go żebym miał w grze rozdzielczość 800x600 a w systemie 1680x1050. Czy da się ustawić w tym monitorze format 4:3 ? Jeżeli tak to proszę o wskazówki. Pozdrowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2011 Poszukaj opcji letterbox / 1:1 pixel / 4:3 w menu monitora ... ew. w sterownikach karty graf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si7H Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 W opcjach monitora to jedynie "Rozmiar obrazu" : "Auto" albo "Szeroki". W sterach znalazłem coś takiego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zaznacz enable GPU scaling i spróbuj maitain aspect ratio lub use centered timings 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Si7H Opublikowano 5 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2011 Enable GPU scaling i Maintain aspect ratio. Działa, dzięki ^_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...