Maciey79 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Mam problem z hd jest to 8.4 gb.Po kupnie grafiki GF4 4200 gainward ultra 128mb mam problem,grafika chodzi dobrze [wczesniej mialem Voodoo3 ]mianowicie nie moge skopiowac nic z cd rom na hd i z jednej partycji na druga,jak powroce do Voodoo 3 to wszystko wraca do normy nie wiem co to moze byc podejzewam zasilke [mam Codegen 300] reszta to Soltek drv5 i 1800+ .Pomozcie czy tak sie moze dziac przez zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Sprawdz zasilacz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciey79 Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 a jeszcze jedno wywala mi komunikat podczas kopiowania Explorer has caused an error in <unknown> to to za kazdym razem,male pliki przechodza do kilku mb ale to wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zresetuj BIOS. Prawdopodobnie przerwania IRQ sa zle poustawiane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...