Caleb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Mam problem z uruchomieniem programu nHancer na Win 7 64 bit. Obojętnie jaka wersja, żadna nie działa tzn. wyświetla się tylko logo nHancer, znika i nic się nie dzieje - program nie wyświetla się nawet w procesach. Sterowniki do grafy 260.99 WHQL, NET Framework 4.0 też zainstalowane. Miał ktoś podobny problem i udało mu się rozwiązać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 U mnie tak samo sie robi na Viscie 64. Ale rozwiazanie nie znam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2011 Na oficjalnym forum zalecają instalację NET Framework 3.5., ale Win 7 x64 zdaje się już posiada je w standardzie, zresztą dograłem rev 4. A jest jakaś fajna alternatywa dla nHancera do wymuszania AA w grach na NVidii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam. Jestem producentem filmów z gier. Usiluje uruchomić nHancera na WIn 7 x64 po to zeby podnieść jakość w filmach. na XP działało ok ale na win 7 już nie..jak doinstalować .NET Framework 3.5 ?? Bo w systemie mam 2.5 i 4 . Głowie się z tym bardzo dużo czasu...bez skutku...każda wskazówka będzie pomocna...albo jak kolega napisał wyżej...możne jakaś alternatywa dla enhancera ?? pozdrawiam Edytowane 21 Kwietnia 2011 przez Archi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 3.5 jest zintegrowany z systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Może jakaś alternatywa dla enhancera ?? pozdrawiam Sprawdź NVidia Inpector - ma podobną funkcjonalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...