Gość Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 znacie jakies sposoby na sciaganie plikow .iso , .bin , .ccd itp.??? Chodzi mi glownie o gierki. Najlepiej zeby byl sposb na psxa i pc. Jakie znacie sposoby. Szukalem w necie byly press buttony VOTE 1 ,2 ,3 ,4 ,5 probobilem ponaciskalem i otwarlo mi sie 200tys stron z [gluteus maximus]mi. Wiec Warezy przez Browsera odpadaja. Jakies sposoby???. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 hehe, znam ten bol, moze sprobuj DC, albo Kazaa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 znacie jakies sposoby na sciaganie plikow .iso , .bin , .ccd itp.??? Chodzi mi glownie o gierki. Najlepiej zeby byl sposb na psxa i pc. Jakie znacie sposoby. Szukalem w necie byly press buttony VOTE 1 ,2 ,3 ,4 ,5 probobilem ponaciskalem i otwarlo mi sie 200tys stron z [gluteus maximus]mi. Wiec Warezy przez Browsera odpadaja. Jakies sposoby???. Popup Killer, ZeroPopup i podobne wylapuja takie scierwo i umozliwiaja otwarcie normalnie docelowej strony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 znacie jakies sposoby na sciaganie plikow .iso , .bin , .ccd itp.??? Chodzi mi glownie o gierki. Najlepiej zeby byl sposb na psxa i pc. Jakie znacie sposoby. Szukalem w necie byly press buttony VOTE 1 ,2 ,3 ,4 ,5 probobilem ponaciskalem i otwarlo mi sie 200tys stron z [gluteus maximus]mi. Wiec Warezy przez Browsera odpadaja. Jakies sposoby???. Popup Killer, ZeroPopup i podobne wylapuja takie scierwo i umozliwiaja otwarcie normalnie docelowej strony. Na takich stronach zazwyczaj niema docelowej strony... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 No i swoja madra wypowiedzia stalem sie stalym uzytkownikiem :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 18 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2002 Czasami jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedziwiatr Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 www.edonkey2000.com a potem www.sharereactor.com Uwaga! wersja 61 osła nie obsługuje linków z tej drugiej strony! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loader Opublikowano 19 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2002 Ja ściągam by KaZaA, trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość bo transfer nie należy do najszybszych (zwłaszcza w przypadku wielkich plików). Małe pliki idą stosunkowo szybko, np. mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...