Voo91 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam szukalem odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlem chcialbym sie dowiedziec jak ograniczyc lacze na 2 kompy po 512 kb mam (1mb i router NETGEAR DG834Gv5) tylko nie piszcie o jakims NetLimiter bo to nic nie daje . jest w tym routerze takie cos jak QoS a tak wyglada i tylko tyle . Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 No to tym routerem tego nie zrobisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak to Netlimiter nic nie daje? Chyba skonfigurować nie umiesz kolego ... Jednakże kupno dwóch licencji w wersji Lite kosztuje tyle co używany Linksys z porządnym QoSem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voo91 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 to jak bys mi pokazal jak podzielic 1 mb na 2 kompy mam netlimiter 2 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Netlimiterem nie podzielisz łącza - możesz tylko na jednym komputerze ograniczyć transfery do 512 kbps . Można zrobić globalny limit albo osobno dla każdej aplikacji . Dzielenie łącza takie chcesz to tylko dobrym routerem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...