skrytywebmajster Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Z jakiej firmy polecacie wyleciec? Cena jakos specjalnie nie gra roli. Wazne zeby byla dobra robota i sprawdzona firma. I fajnie byloby do NY. Ma ktos jakies doswiadczenie ? A moze leci w tym roku? Dzieki za wszystkie porady ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ja raczej zapatruje sie na przyszły rok, z tego co poczytałem to chwalą sobie CCUSA - Programy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arokis Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Skorzystałem z programu CCUSA w 2005. Wylądowałem w paru rozrywki pod Chicago. Firma została mi polecona przez 2 znajome osoby i teraz ja też ją mogę polecić. Wszystko poszło szybko i sprawnie bez przykrych niespodzianek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Mógłbyś coś szerzej o swoim wyjeździe opowiedzieć? Jeśli nie tutaj to chociaż na PW. Jak wszedłeś na koniec finansowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...