w0jtass Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Witam, do niedawna jestem posiadaczem lacza UPC 10mb i wystepuje u mnie dziwny problem sprzet; modem od upc Arris cm450b -->router Linksys WRK54G--->2 laptopy po wifi i pc po kablu problem; zerwanie polaczenia jest kilku sekundowe np rozłaczenie gg,zawieszenie sie filmu na youtube/megavideo, wyrzucenie z servera podczas gry etc nie wiem za bardzo jak to rozwiazac, jakies sugestje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ale resetuje sie modem czy router... Widac to przeciez po lampkach ;] U mnie nawalal modem, wymienili bez gadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 problem w tym ze nic sie nie restartuje, zaraz np po zatrzymaniu ladowania sie moge strone odswiezyc, wejsc na inny server... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Podłącz kompa bezpośrednio pod modem z pominięciem routera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miło2z Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jeżeli wszystkie lampki na modemie świecą jak zwykle także w chwili rozłączenia to winny jest router. U mnie też modem był wadliwy i rozłączał mnie parę razy dziennie. UPC wymienia od ręki, tylko trzeba się do nich dodzwonić i umówić na wizytę z monterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...