Skocz do zawartości
Pinki

SB Live! - przegrzewanie sie karty! temperatura!

Rekomendowane odpowiedzi

Coraz czesciej slysze o przegrewaniu sie SB Live :!: Dzis postanowilem sprawdzic jak jest u mnie :) Chip jak i elektronika po drugiej stronie sa goretsze od pamieci na moim Hercu 9100 ( 550MHz ), temperatura jak na rdzeniu Radeona :!: WTF :?: :!: 8O Stery to najnowsze YouP PAX IV 8)

Jak jest u was :?: Moze by tak WC :?: :lol:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coraz czesciej slysze o przegrewaniu sie SB Live :!:  Dzis postanowilem sprawdzic jak jest u mnie :) Chip jak i elektronika po drugiej stronie sa goretsze od pamieci na moim Hercu 9100 ( 550MHz ), temperatura jak na rdzeniu Radeona :!: WTF :?:  :!:  8O Stery to najnowsze YouP PAX IV  8) 

Jak jest u was :?: Moze by tak WC :?:  :lol: 

Dołączona grafika

umnie tez jest goraca ale nic mi sie nie dzieje narazie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba normalne, moj niedlugo juz 5-cio letni :mrgreen: SB Live 1024 tez jest cholernie goracy i nic sie z nim przez tyle czasu nie dzialo. Co prawda rok temu dorobil sie radiatora, ale to raczej tak dla bajeru :bij:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Live tez mi sie grzal, ale doszedl do tego jeszcze slaby zasilacz Codegen 300W i podczas grania w giery (np. Mafia) zaczynaly sie dziac dziwne jazdy: przycinal dzwiek gdzies co 2 sek a razem z dzwiekiem przycinka gry.

Wymienilem na FEEL 300W i bylo OK.

Teraz mam Audigy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...