Pinki Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Coraz czesciej slysze o przegrewaniu sie SB Live :!: Dzis postanowilem sprawdzic jak jest u mnie :) Chip jak i elektronika po drugiej stronie sa goretsze od pamieci na moim Hercu 9100 ( 550MHz ), temperatura jak na rdzeniu Radeona :!: WTF :?: :!: 8O Stery to najnowsze YouP PAX IV 8) Jak jest u was :?: Moze by tak WC :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Coraz czesciej slysze o przegrewaniu sie SB Live :!: Dzis postanowilem sprawdzic jak jest u mnie :) Chip jak i elektronika po drugiej stronie sa goretsze od pamieci na moim Hercu 9100 ( 550MHz ), temperatura jak na rdzeniu Radeona :!: WTF :?: :!: 8O Stery to najnowsze YouP PAX IV 8) Jak jest u was :?: Moze by tak WC :?: :lol: umnie tez jest goraca ale nic mi sie nie dzieje narazie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 U mnie to samo 8O , gorąc jak cholera, stery te samei... jednak przy soundstormie zostaję 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 u mni etez jest goraca zwlaszcza jak fsb walne na 190 to pci wtedy jest ?? sam juz nie wiem i tez mam radiaor ale nie tych rozmiarow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiBeR Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 To chyba normalne, moj niedlugo juz 5-cio letni :mrgreen: SB Live 1024 tez jest cholernie goracy i nic sie z nim przez tyle czasu nie dzialo. Co prawda rok temu dorobil sie radiatora, ale to raczej tak dla bajeru :bij: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jak jeszcze mialem live'a to 1sza rzecza jaka zrobilem bylo wlasnie zalozenie radiatorka- dla swietego spokoju. Jedna z bardziej grzejacych sie dzwiekowek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 hehe moj tez sie grzeje posiadam liva 5.1 mam go juz ponad rok nic sie nie dzieje i ten radiator na nim to tylko dla wygladu mozna zalozyc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Live tez mi sie grzal, ale doszedl do tego jeszcze slaby zasilacz Codegen 300W i podczas grania w giery (np. Mafia) zaczynaly sie dziac dziwne jazdy: przycinal dzwiek gdzies co 2 sek a razem z dzwiekiem przycinka gry. Wymienilem na FEEL 300W i bylo OK. Teraz mam Audigy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...