Skocz do zawartości
NaturalMystic

Saitek Cyborg R.A.T 7 problemy.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!

Po temacie, który miał za zadanie polecenie mi zasilacza, nadszedł czas na problemy z myszką.

A więc tak, zakupiłem kilka tygodni temu myszkę jak w temacie, wszystko pięknie, pod laptop'a podpiąłem i działała kilka minut. Zainstalowałem wszystkie 'drajwery' itd. z płytki i nagle przestał działać sensor ruchu, a inne klawisze działają i da się je programować, czyli niby wszystko w porządeczku, ale myszki z miejsca nie ruszę. Próbowałem ją podłączać na innych komputerach, na laptopach, pod ps3 i w każdym działała tak samo. Czy może ktoś wie jak to naprawić? Poszuka rozwiązania problemu, bądź sam napisze jak doszedł do tego i naprawił taki problem? Szukałem na różnych forach, nie powiem, że byłem wszędzie, ale w większości z tych polecanych sposobów nic nie działa. Komputer nowy, ściągnąłem wszystkie aktualizacje Windowsa 7 64B (oryginalny) jakie mi kazali (podobno to pomaga) i nic.

Proszę kolejny raz o pomoc! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam identyczny problem. Mysza jest zupełnie nowa, po podłączeniu kursor porusza się przez mniej więcej 30sec, po czym zastyga całkowicie. Przyciski myszy działają, ale ciach!orem nie da się ruszyć. Testowałem gryzonia na sześciu różnych komputerach z różnymi OSami i wszędzie występuje dokładnie ten sam problem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam ten sam problem co powyzej myszka dziala a po chwili znow klapa probowalem mieszac w biose probowalem aktualnic sterowniki win myszki usb wszystko co mi do glowy przyszlo i nic dalej ten sam problem klawisze dzialaja a laser nie :( chybaa sensor padniety ale jak by padl to by juz lezal co nie ? a nie po chwili znow przez chwilke dziala jesli cos wymyslicie to szybko pisac bo zastanawiam sie oddac mysze na gwwarancji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam I DEN TY CZNY PROBLEM. Co prawda w moim przypadku pochodziło parę ładnych tygodni ale już po paru dniach zaczęło szwankować.

Niesamowite... myszka za 300 zł powinna chodzić jak kosiara a tu...kupa. Jestem wściekły.

Czy znaleźliście rozwiązanie problemu czy ratuje nas tylko gwarancja ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi