s0ull Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, Od jakiegoś czasu próbuję wrzucić na DIR-300 oprogramowanie DD-WRT, ale niestety przy każdym podłączeniu do komputera przez WAN nie mogę złapać połączenia - ciągle wisi: kabel sieciowy odłączony. Na innym kompie (z siódemką) przez kilka sekund wywala "trwa identyfikowanie", po czym gubi połączenie i znów próbuje wskoczyć. Kiedy podłącze na któryś z portów LAN, nie ma żadnego problemu. Wie ktoś może co może być przyczyną, lub tym bardziej jak temu zaradzić? Edytowane 8 Stycznia 2011 przez s0ull Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzior Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wrzucaj ddwrt kiedy masz router podpięty do kompa przez Lan ,a nie Wan. Przynajmniej ja tak robiłem jak miałem dir-300. A która wersję masz routera A czy B bo w zależności od wersji inaczej się wgrywa ddwrt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0ull Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mam wer. A. Przez LAN nie idzie niestety ping (korzystam ze skryptu zapętlającego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...