timmon24 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Od jakiegoś czasu przykładam się do zakupu nowego zasilacza do mojego komputera.Config athlon3200 barton kt600 delta Sr MSI radeon 9600 pro 1 gb ram .Obecnie jadę na codogenie 300 w jest Ok jak na razie ale wolę kupić dla pewności coś lepszego .Czy Fortron FSP350-60HLC 350W ten model będzie dobrym wyborem ? Link do allegro proszę Fortron FSP350-60HLC 350W ! NAJTANIEJ ! GW24 ! FV (1367651679) - Aukcje internetowe Allegro Cena 50 zł Myślę że taniej nie znajdę o czym świadczy liczba 17 licytujących Oczywiście wcześniej czytałem na internecie wiele o Fortrtonach i widzę że ludzie cenią sobie za cenę i jakość wykonania jednak nie znalazłem zbyt wielu informacji dokładnie o tym konkretnym modelu .Będę wdzięczny jak ktoś się wypowie . pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micky92 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 Powinien być w porządku, jak do takiego zestawu to mały wiatrak wystarczy, bo zasilacz nie będzie obciążony. Ja mam u siebie dwa fortrony i jestem z nich jak dotąd zadowolony. A jeszcze w tym przypadku za 49 zł markowy nowy zasilacz, ja nawet bym się nie zastanawiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2011 i tak też zrobię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...