MeHow Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dobra, nie wiem, czy moge napisac taki temat w ogole, wiec w razie czego moderatorzy prosze o wywalenie go :) tak wiec... chcialem zasugerowac iz przydalby sie poziom moderatora dla pita i paraonika, poniewaz bardzo przyczyniaja sie do wzrostu poziomu forum i w ogole sa GIT :lol: :lol: tak wiec... prosze o rozpatrzenie mojej sugestii... a innych o komentarz. Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jestem ZA. :D A tak w ogóle to mogliby mieć jednego moderatora w dwóch częściach. :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 heh ;) mysle, ze by sie nie pobili :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Hmm MeHow a pytałeśo to samych zainteresowanych, bo bycie modem to nei bajka :D PS> Wybrales zly dzial 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Dobra, nie wiem, czy moge napisac taki temat w ogole, wiec w razie czego moderatorzy prosze o wywalenie go :) tak wiec... chcialem zasugerowac iz przydalby sie poziom moderatora dla pita i paraonika, poniewaz bardzo przyczyniaja sie do wzrostu poziomu forum i w ogole sa GIT :lol: :lol: tak wiec... prosze o rozpatrzenie mojej sugestii... a innych o komentarz. Pozdr MeHow radze sie najpierw ich spytac , przedewszystkim o to czy maja stalke ;) pozatym ciezka jest praca moderatora - wiem cos o tym , bo sam jestem moderem na innym juz dosc rozrosnietym forum i wlasciwie to ja tylko tam pilnuje porzadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Przecież nikt ich nie będzie zmuszał. :D Tak naprawdę post MeHowa jest po prostu wyrazem uznania. B3T0N, myślisz, że oni tak z modemu tyle postów? Yyyyy... :) No to wtedy tym bardziej. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Przecież nikt ich nie będzie zmuszał. :D Tak naprawdę post MeHowa jest po prostu wyrazem uznania. B3T0N, myślisz, że oni tak z modemu tyle postów? Yyyyy... :) No to wtedy tym bardziej. :lol: ja z modemu :lol: :lol: tyle ze mam 24/24 - dialog SuX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Paranoik widze sie mnostwo udziela na tematy software wiec tam sie przyda moderator oprocz marco. A jezeli uwazacie ze brakuje moderatorow to mozna przeciez rozpisac konkurs. ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ludzi z top ten w ilosci postow i zrobic ankiete :) Jestem dopiero na 35 miejscu :) Lub zalozyc watek w ktorym bylyby propozycje na moderatorow. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Paranoik widze sie mnostwo udziela na tematy software wiec tam sie przyda moderator oprocz marco. A jezeli uwazacie ze brakuje moderatorow to mozna przeciez rozpisac konkurs. ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ludzi z top ten w ilosci postow i zrobic ankiete :) Jestem dopiero na 35 miejscu :) Lub zalozyc watek w ktorym bylyby propozycje na moderatorow. Pozdro Dexter IMO bezsensu (nie dlatego ze sie nie mieszcze w top 10) Moderatorow powinni wybieraz admini i inni moderatorzy, nie liczba postow sie liczy a wiedza i zachowanie. Caly ten topic jest IMO bez sensu. Moim zdaniem napewno nie ziwekszyl szans pita i paranoika na zostanie modami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 moim zdaniem nie ma sensu dokladac dodatkowych moderatorow.... moim zdaniem jest pozadek na forum... ale to tylko moje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Chłopcy, co wy tacy poważni? :lol: Caly ten topic jest IMO bez sensu. Moim zdaniem napewno nie ziwekszyl szans pita i paranoika na zostanie modami.Tak, zniszczyliśmy tajny plan pita i Paranoika. :D moim zdaniem nie ma sensu dokladac dodatkowych moderatorow....E tam. :D Moim zdaniem każdy powinien mieć własnego moderatora. :lol: Varrol wie coś o tym. :wink: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 hehehe kazdego wlasnym moderatorem ktory go pilnuje jest ban(an) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 fajnie ze ktos docenia.... nie dazylem do tego zeby byc moderem , ale stalke mam i borda monitoruje raczej czesto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 fajnie ze ktos docenia.... nie dazylem do tego zeby byc moderem , ale stalke mam i borda monitoruje raczej czesto ;] Racja, Stoisz na straży :twisted: :twisted: :twisted: I wiedza o sieci jest :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Nierealne... pierwszy raz nikt nie chce się ze mną kłócić ;] A co do boarda to właściwie tylko udzielam się na unixach i sieciach bo mam zielone pojęcie w tych tematach. Stałkę też mam i siedzę 24/7 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Moderatorzy by sie przydali nowi. I to nie podlega dyskusji. Poprostu jakis porzadek musi byc. Jak wchodze i widze kolejny topic o radku9100, vice city, albo jakiego athlona wybrac to mnie rzuca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Nie dziwię się... mnie wkurza to, że topic'i na unixach się powtarzają średnio co tydzień mimo kilku napisanych faq'ów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Moze rzeczywiscie niech moderatorzy zaproponuja jakis uczestnikow. Niech zrobia jawne glosowanie :D Mysle ze przydaloby sie po jednym do "sprzetu" i do "gier" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 A ja ciągle nie mam dowodów, że Pit i Paranoik to nie jedna i ta sama osoba, a kwestia ta nurtuje mnie od początku mojej bytności na Tweaku ;] Anyway, nie ma chyba osób bardziej nadających się na to zaszczytne stanowisko. POPIERAM :] Pit, niezależnie od wszystkiego, ten avatar dalej prowadzi w moim rankingu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 musze rozwiac twoje watpliwosci ;] pit i paranoik to dwie rozne osoby, aczkolwiek znamy sie dosc dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jestem fajny i młodzieżowy - wykombinowałem nowego avatara ;>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Jestem fajny i młodzieżowy - wykombinowałem nowego avatara ;>>>Hehehe, a właśnie sie zastanawiałem kiedy to nastąpi :) Co do przyznania funkcji ww. osobom to ja jestem jak najbardziej za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 musze rozwiac twoje watpliwosci ;] pit i paranoik to dwie rozne osoby, aczkolwiek znamy sie dosc dobrze ;] He he, każdy jeden (każdych dwóch?) może tak powiedzieć ;] O zobacz; Paranoik chce też konkursy avatarem wygrywać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ale to bardzo łatwo sprawdzić, że jest nas dwuch... przyjeżdżasz do warszawy i kupujesz piwo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ale to bardzo łatwo sprawdzić, że jest nas dwuch... przyjeżdżasz do warszawy i kupujesz piwo ;] Stary, jak myślisz, że będzie mi się po spożyciu dwoiło w oczach i dam się nabrać, to się mylisz :-D A poza tym, na piwo bardzo chętnie :] PS. Przecież i tak wiemy, że faja wróci. Jako Pit wystarczająco często zmieniasz awatary ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 uparta bestia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Ale co dwie głowy to nie jedna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Dijkstra, psuja z Ciebie i tyle. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Dijkstra, psuja z Ciebie i tyle. :lol: Zdemaskowałem go już, myślisz? Będziemy mieć tylko jednego dodatkowego moderatora :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...