Hellrais Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Witam Moglibyscie poradzic mi ktora kupic plyte. Cena jest podobna i waham sie pomiedzy dwoma modelami: - ASUS A7N8X - ABIT NF7 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ten Abicik ma zajebisty potencjał jeśli chodzi o O/C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 Ja bym wziął ABIT'a, ot choćby ze względu na wspaniałem OC :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 3 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2003 ja juz troszke czasu jade na tym abicie i smialo moge stwierdzic, ze plyta jest zajebista :) kreci sie swietnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...