^BerZerK^ Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mam pod tv zlozony komp jak w podpisie, ale juz nie daje rady z video w hd i przydaloby sie zrobic jakis upgrade. I przy okazji wrzucic 3 dyski w raid 5, czesc udostepnic przez iscsi do 2 makow dla timemachine. Jakas plytke micro-atx mozecie polecic ktora wspieralaby raid5? Nie mam preferencji intel/amd, grafe wsadze gf 9800 zeby wspomagala tez odtwarzanie filmow. dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Ten komp #1 nie daje rady z video HD? Wydaje się to bardzo mało prawdopodobne. O ile proc może sobie z 1080p o wysokim bitrate nie poradzić, to zmień player na taki który obsługuje DXVA (i system na Vistę/7). Grafa jest w pełni wystarczająca, przynajmniej do H.264. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nie chce windowsa na tym kompie. LInux przydaje sie do paru rzeczy ktorych uzywam. XBMC tez nie mam zamiaru zmienic. Mam zamiar zmienic plyte/proc, wiec prosze o sugestie pod tym katem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...