tOOrOp Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Witam!!!!! Mam dwie płyty główne... Obie są z Gigabyte, czy jest możliwość aby z jednej wylutować np slot pci e i przylutować do drugiej? i czy to będzie działać??? PS nie wiem czy w dobrym dziele piszę ale tu mi najbardziej odpowiadało, jeśli źle to przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Chcesz sobie: - wymienić uszkodzone gniazdo na dobre - "dolutować" do płyty, która go nie miała Opcja 1 - da się (pomocne tagi- trudne, ryzyko, specjalista, serwis) Opcia 2 - :lol: (czyt. "nie"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 Z dobrą lutownicą i odsysaczem do cyny przelutowanie uszkodzonego slotu nie jest aż tak trudne, co najwyżej żmudne i czasochłonne. Ponadto ja zamiast próbować wyciągnąć dobry slot ze starej/uszkodzonej płyty postarałbym się go kupić - gdzieś na serwisach może mają coś takiego, strasznie drogie być nie powinno, a zawsze odpada jedna trzecia roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...