szyman12 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2011 Mam problem taki, że od pewnego czasu używając obojętnie jakiej przeglądarki na Google Grafika nie ładują mi się do końca obrazki. Problem występuje tylko na danym systemie (Windows 7), Ubuntu radzi sobie bezproblemowo. Co może być przyczyną tego problemu? [informuję, że wirusów wg. Kaspersky nie mam] Przykład: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 A co sie stanie jak na czas testow wylaczysz ochrone Kasperskiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman12 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Nic, problem nadal występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 To odinstaluj pakiet na próbę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyman12 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) Dzięki sprawa rozwiązana :) Okazało się, że to nie Kaspersky blokuje obrazki, lecz jakieś narzędzie filtrujące strony po Pandzie AV. Edytowane 11 Stycznia 2011 przez szyman12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...