Ozonkor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam wszystkich. Poszukuje laptopa do okolo 2500, najlepiej z monitorem 17". Byloby dobrze gdyby mial radeona 5650 lub jakas lepsza grafike ale nie wiem czy w tym przedziale sa lepsze karty graf. No i tu moje oczywiste pytanie - co polecacie ? czy znajde cos z procesorem 3rdzeniowym i 4 GB ram w tycg granicach cenowych i z wyzej wymienionymi komponentami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futurysta Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Podałeś bardzo mocne komponenty, a i monitor automatycznie podbije cenę. Myślę, że musiałbyś nieco urealnić swoje potrzeby. Choć udało się znaleźć na przykład taką konstrukcję: Asus N52DA-EX026V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ewentulanie K52JC lub K52JC 6GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...